ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ

Ανακαίνιση κουζίνας

Η ανακαίνιση της κουζίνας είναι κάτι που αναζωογονεί το σπίτι σας. Η κουζίνα είναι ένας χώρος με τον οποίο αναπτύσσει κανείς μία συναισθηματική σχέση, καθώς το φαγητό και η προετοιμασία του είναι, εκ των πραγμάτων, ζωτικής σημασίας για τον καθένα.

Ανακαινίζοντας την κουζίνα σας μπορείτε να βελτιώσετε τον τρόπο που οργανώνετε την καθημερινότητά σας, καθώς μπορούν να αυξηθούν ο αποθηκευτικός χώρος και οι λειτουργικές επιφάνειες, ακόμα κι αν το δωμάτιο που τη φιλοξενεί είναι σχετικά μικρό. Η επιλογή ανθυγρών πάγκων, σύγχρονων πλακιδίων και ο σωστός φωτισμός διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που εκτελείτε τις καθημερινές σας συνήθειες.

ανακαίνιση κουζίνας
ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Ανακαίνιση κουζίνας στηνΕΥΚΤΙΖΕΙΝ

Η ανακαίνιση κουζίνας αποτελεί μία επιλογή που ανανεώνει το χώρο σας και το σπίτι σας. Οι τεχνικές
εργασίες που απαιτούνται πρέπει να διεξάγονται με ιδιαίτερη προσοχή, από έμπειρους επαγγελματίες,
ώστε να αποφευχθούν μακροχρόνιες φθορές και τεχνικά λάθη.

01

Σωστή στεγανοποίηση

Η υγρασία είναι ένας από τους χειρότερους εχθρούς που μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς στην κουζίνα του, καθώς αποτελεί πρωτίστως θέμα υγιεινής. Για τους συνεργάτες μας η στεγανοποίηση της κουζίνας σας αποτελεί κυρίαρχο μέλημα, με σκοπό να μην αντιμετωπίσετε κανένα θέμα υγρασίας στο μέλλον.

02

Αντοχή

Η κουζίνα είναι συχνά ένας χώρος που περνά κανείς πολλές ώρες είτε μαγειρεύοντας, είτε πίνοντας τον καφέ του, και τον οποίο χρησιμοποιούμε καθημερινά. Τα κακής ποιότητας υλικά και οι αδύναμες κατασκευές φθείρονται γρήγορα οδηγώντας σε συνεχείς μικροεπισκευές που κουράζουν και κοστίζουν. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ σας εγγυόμαστε για τα υλικά μας, τα οποία επιλέγονται με σύνεση και συνδυάζονται με την πολυετή κατασκευαστική εμπειρία μας.

03

Ασφάλεια

Από τα ντουλάπια και τους υπόλοιπους αποθηκευτικούς χώρους έως τις λειτουργικές επιφάνειες και τη δομή τους, η ομάδας μας διαμορφώνει χώρους κουζίνας που σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας και διευκολύνουν τη ζωή σας.

04

Αισθητική

Η αισθητική ματιά διατηρεί σημαντικό μερίδιο στο τελικό αποτέλεσμα μιας ανακαίνισης. Το σωστό σύστημα φωτισμού, η ακριβής και λογική τοποθέτηση των κατασκευών και γενικά η διαρρύθμιση του χώρου σε συνδυασμό με τη χρωματική παλέτα συνθέτουν την εικόνα μία κουζίνας που εντυπωσιάζει.

ανακαίνιση κουζίνας Θεσσαλονίκη

100%

Ευχαριστημένοι

Πελάτες

Ανακαίνιση κουζίνας στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Γνωρίζουμε πως η ανακαίνιση μπορεί να φαίνεται «βουνό», μία δύσκολη και χρονοβόρος διαδικασία, η οποία πιθανόν καθυστερεί λόγω έλλειψης χρόνου. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ φροντίσαμε να χτίσουμε ένα
μεγάλο δίκτυο έμπειρων συνεργατών από όλη την Ελλάδα, καλύπτουμε ολοκληρωτικά τις ανάγκες μιας οποιασδήποτε ανακαίνισης, λύνοντας τα χέρια των πελατών μας και παραδίδοντας έργα σε γρήγορο χρόνο.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Μήπως χρειάζεστεανακαίνιση σπιτιού;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Τί κάνουμε πριν την έναρξη
της ανακαίνισης κουζίνας;

Ενημέρωση

Φυσικά, συζητάμε μαζί, βήμα-βήμα, όλες τις εργασίες που θα ολοκληρωθούν στην κουζίνα σας, πόσο καιρό θα διαρκέσουν και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ενήμεροι, γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα με απόλυτη διαφάνεια.

Νομικά και άδειες

Για πολλούς η γραφειοκρατική διαδικασία, η οποία αφορά στη χορήγηση αδειών, είναι άγνωστη σε πολλούς. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ σας ενημερώνουμε αναφορικά με όλα τα αναγκαία έγγραφα και αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε τις απαραίτητες άδειες εργασιών που χρειάζονται για να προχωρήσει η ανακαίνιση. Τέλος, η εταιρεία μας είναι καλυμμένη με ασφάλεια αστικής ευθύνη και το προσωπικό μας είναι απόλυτα νόμιμα ευρισκόμενο στην Ελλάδα, με νόμιμη εργοδοσία.

Προστασία χώρου και αντικειμένων

Πολλές φορές υπάρχουν αντικείμενα και συσκευές που θα ενσωματωθούν εκ νέου στην ανακαινισμένη κουζίνα. Η ομάδα μας φροντίζει τα προσωπικά σας αντικείμενα είτε μεταφέροντάς τα, είτε ντύνοντάς τα με ειδικά προστατευτικά για να αποφευχθεί η φθορά τους κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Έχει ανάγκη τομπάνιο σαςανακαίνιση;