ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ

Ανακαίνιση μπάνιου

Η ανακαίνιση μπάνιου είναι ένας από τους συχνότερους τύπους ανακαίνισης που πραγματοποιούνται. Η εικόνα ενός καλοδιατηρημένου, καθαρού και λειτουργικού μπάνιου αναβαθμίζει το επίπεδο του χώρου σας, δίνοντας σε εσάς, αλλά και τους καλεσμένους σας μία ασυνείδητη αίσθηση υγείας και ποιότητας ζωής. Αντιθέτως, ένα φθαρμένο, παλιό μπάνιο όπου σημεία του τοίχου έχουν διαβρωθεί από την υγρασία, συχνά μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα, ακόμη κι αν ο χώρος είναι δικός μας.

Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ διαμορφώνουμε μαζί το χώρο του μπάνιου σας, όπως εσείς επιθυμείτε, στοχεύοντας στη δική σας άνεση και ασφάλεια.

ανακαίνιση μπάνιου
ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Ανακαίνιση μπάνιου στηνΕΥΚΤΙΖΕΙΝ

Η ανακαίνιση του μπάνιου αποτελεί μία τεχνική εργασία που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και γνώση, λόγω της ύπαρξης υδροδότησης στο χώρο, που μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνια προβλήματα αν η διαδικασία δεν τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

01

Σωστή στεγανοποίηση

Ένα μείζον πρόβλημα που συναντάμε στο χώρο του μπάνιο, και αποτελεί σημαντικό θέμα υγιεινής, είναι η υγρασία. Οι έμπειροι τεχνικοί μας πραγματοποιούν προσεκτικά τις κατασκευές στο μπανιο σας στεγανοποιώντας το με τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

02

Αντοχή

Η ανακαίνιση μπάνιου χρήζει προσεκτική αναζήτηση υλικών (πλακάκια, σωλήνες, αρμόστοκοι κ.λπ.) που διατηρούν τα χαρακτηριστικά τους σε διάρκεια χρόνου, αντέχουν στην υγρασία και δεν απαιτούν συνεχή συντήρηση. Τα υλικά που επιλέγουμε αποτελούν εγγύηση για εμάς και τη δουλειά μας!

03

Ασφάλεια

Στοχεύουμε στη δημιουργία λειτουργικών χώρων μπάνιου που προκύπτουν έπειτα από έρευνα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του χώρους σας. Προτείνουμε λύσεις που χαρίζουν άνεση, επιτρέπουν την κίνηση στον χώρο του μπάνιου και παράλληλα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες σας.

04

Αισθητική

Ο συγκερασμός των σύγχρονων τάσεων, με το προσωπικό γούστο του πελάτη μας οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και πολυτελές ύφος.

ανακαίνιση μπάνιου Θεσσαλονίκη

100%

Ευχαριστημένοι

Πελάτες

Ανακαίνιση μπάνιου στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Γνωρίζουμε πως η ανακαίνιση μπορεί να φαίνεται «βουνό», μία δύσκολη και χρονοβόρος διαδικασία, η οποία πιθανόν καθυστερεί λόγω έλλειψης χρόνου. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ φροντίσαμε να χτίσουμε ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων συνεργατών από όλη την Ελλάδα, καλύπτουμε ολοκληρωτικά τις ανάγκες μιας οποιασδήποτε ανακαίνισης, λύνοντας τα χέρια των πελατών μας και παραδίδοντας έργα σε γρήγορο χρόνο.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Μήπως χρειάζεστεανακαίνιση σπιτιού;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τί κάνουμε πριν την έναρξη
της ανακαίνισης του μπάνιου;

Ενημέρωση

Βρισκόμαστε κάθε λεπτό δίπλα σας και σας ενημερώνουμε εξ αρχής για όλες τις εργασίες που θα ολοκληρωθούν στο χώρο του μπάνιου σας και πόσο καιρό θα διαρκέσουν. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ενήμεροι, γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα με απόλυτη διαφάνεια.

Νομικά και άδειες

Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ σας ενημερώνουμε αναφορικά με όλα τα αναγκαία έγγραφα και αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε τις απαραίτητες άδειες εργασιών που χρειάζονται για να προχωρήσει η ανακαίνιση. Η εταιρεία μας είναι καλυμμένη με ασφάλεια αστικής ευθύνη και το προσωπικό μας είναι απόλυτα νόμιμα ευρισκόμενο στην Ελλάδα, με νόμιμη εργοδοσία.

Προστασία χώρου και αντικειμένων

Όταν αναλαμβάνουμε μία ανακαίνιση μπάνιου διασφαλίζουμε τη προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων και των χαρακτηριστικών που προυπάρχουν και θέλετε να διατηρηθούν στο μπάνιο σας. Τα αντικείμενα είτε μεταφέρονται, είτε ντύνονται με ειδικά προστατευτικά και έτσι αποφεύγεται η οποιαδήποτε ζημιά ή φθορά κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Έχει ανάγκη ηκουζίνα σαςανακαίνιση;