ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ

Ανακαίνιση σπιτιού

Η ανακαίνιση του σπιτιού είναι μία διαδικασία που μπορεί να θέλει κανείς για διάφορους λόγους. Από το να αποκτήσει έναν χώρο που τον εκφράζει απόλυτα, ως τη βελτίωση της λειτουργικότητας, της βιωσιμότητας, αλλά και τη διόρθωση των φυσιολογικών ή μη φθορών που εντοπίζονται στο σπίτι.

Όποιος και να είναι ο λόγος που επιθυμείτε να ανακαινίσετε το σπίτι σας, η ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ αναλαμβάνει να δημιουργήσει το σπίτι που ονειρεύεστε μέσα από τις πιο συμφέρουσες και υπεύθυνες επιλογές.

ανακαίνιση σπιτιού
ΣΗΜΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ

Ανακαίνιση σπιτιού στηνΕΥΚΤΙΖΕΙΝ

Η ανακαίνιση του σπιτιού δεν πρέπει να  χαρακτηρίζεται από προχειρότητα. Σκοπός μας είναι τα έργα μας να βελτιώνουν τη ζωή σας μέσα από ποιοτικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε απαραίτητα για κάθε σπίτι.

01

Λειτουργικότητα

Διαμορφώνουμε κατοικίες που σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας και διευκολύνουν τη ζωή σας. Στόχος μας είναι, έπειτα από έρευνα σύμφωνα με τις ανάγκες του σπιτιού σας, να παρέχουμε λειτουργικές κατασκευές που εξυπηρετούν τη δική σας διαβίωση στον χώρο.

02

Αντοχή

Τα υλικά που επιλέγουμε αποτελούν εγγύηση για εμάς και τη δουλειά μας! Αντέχοντας στον χρόνο, αποτελούν βιώσιμες λύσεις για κάθε σπίτι. Έτσι, δημιουργούμε χώρους που διατηρούν τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά για μεγάλο διάστημα, αποφεύγοντας τις αλλεπάλληλες βλάβες.

03

Ασφάλεια

Τα πρότυπα και οι μέθοδοι σχεδίασης της ανακαίνισης και τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασφαλίζουν τη δική σας ευημερία και υγεία σε ένα απόλυτα βιώσιμο περιβάλλον. Η ασφάλειά σας προέχει και εμείς δεν κάνουμε εκπτώσεις σε αυτό!

04

Αισθητική

Μία ανακαίνιση χωρίς προσεγμένη αισθητική δεν θεωρείται ανακαίνιση. Προτείνουμε στους πελάτες μας σύγχρονες οπτικές που ταιριάζουν στον χαρακτήρα τους και συμβαδίζουν με όλες τις νέες τάσεις στην κατασκευή και τον σχεδιασμό σπιτιών.

ανακαίνιση σπιτιού τεχνική εταιρεία

100%

Ευχαριστημένοι

Πελάτες

Ανακαίνιση σπιτιού στη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

Γνωρίζουμε πως η ανακαίνιση μπορεί να φαίνεται «βουνό», μία δύσκολη και χρονοβόρος διαδικασία, η οποία πιθανώς καθυστερεί λόγω έλλειψης χρόνου. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ φροντίσαμε να χτίσουμε ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων συνεργατών από όλη την Ελλάδα, καλύπτουμε ολοκληρωτικά τις ανάγκες μιας οποιασδήποτε ανακαίνισης, λύνοντας τα χέρια των πελατών μας και παραδίδοντας έργα σε γρήγορο χρόνο.

ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Χρειάζεσαιμερική ανακαίνιση;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Τί κάνουμε πριν την έναρξη
της ανακαίνισης σπιτιού;

Ενημέρωση

Συζητάμε μαζί από την αρχή, βήμα-βήμα, όλες τις εργασίες που θα ολοκληρωθούν στον χώρο σας και πόσο καιρό θα διαρκέσουν.  Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και απαντάμε σε κάθε απορία ή ασάφεια σχετικά με την ανακαίνιση.

Νομικά και άδειες

Για να προχωρήσουμε σε μία ανακαίνιση υπάρχει μία γραφειοκρατική διαδικασία, η οποία αφορά στη χορήγηση αδειών, την οποία οι περισσότεροι αγνοούν. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ σας ενημερώνουμε αναφορικά με όλα τα αναγκαία έγγραφα και αναλαμβάνουμε να εκδώσουμε τις απαραίτητες άδειες εργασιών που χρειάζονται για να προχωρήσει κανείς σε μία ανακαίνιση σπιτιού. Φυσικά η εταιρεία μας είναι καλυμμένη με ασφάλεια αστικής ευθύνη και το προσωπικό μας είναι απόλυτα νόμιμα ευρισκόμενο στην Ελλάδα, με νόμιμη εργοδοσία.

Προστασία χώρου και αντικειμένων

Οποιαδήποτε εργασία και αν αναλάβουμε, είτε αφορά ολική, είτε μερική ανακαίνιση διασφαλίζουμε τη προστασία των προσωπικών σας αντικειμένων. Τα αντικείμενα είτε μεταφέρονται, είτε ντύνονται με ειδικά προστατευτικά και έτσι αποφεύγεται η οποιαδήποτε ζημιά ή λέρωμα κατά τη διάρκεια των εργασιών.

ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Μήπως χρειάζεστε
ενεργειακή αναβάθμιση;