ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρωτήστε μας! Απαντούμε σεκάθε σας ερώτημα.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας λύνουν κάθε σας απορία σχετικά με το κόστος, τη διαδικασία της ανακαίνισης, τα υλικά μας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μάθετε. Δεν έχετε απλά να μας ρωτήσετε, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Συχνές ερωτήσεις

  Η διάρκεια της ανακαίνισης του σπιτιού εξαρτάται από το αν η ανακαίνιση είναι ολική ή αφορά συγκεκριμένα δωμάτια του εκάστοτε σπιτιού. Στην ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ ολοκληρώνουμε όλες τις ανακαινίσεις μεταξύ 30 και 50 ημερών.

  Η επιλογή ανάμεσα σε ολική ή μερική ανακαίνιση σπιτιού εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός. Ενδεχομένως, να χρειάζεται ανακαίνιση μόνο το μπάνιο ή η κουζίνα ενός σπιτιού. Ωστόσο, ως ΕΥ ΚΤΙΖΕΙΝ, ενημερώνουμε λεπτομερώς τον κάθε πελάτη για την κατάσταση κάθε σημείου του σπιτιού έτσι ώστε να γνωρίζει τις υπόλοιπες αδυναμίες του καθώς σε αρκετές περιπτώσεις είναι σημαντικό να λάβει μία πιο ολοκληρωμένη απόφαση αναφορικά με τις εργασίες (όπως παλιές σωληνώσεις ή ταλαιπωρημένες καλωδιώσεις) που είναι καλό να γίνουν με σκοπό να αναβαθμιστεί το σπίτι σε κάθε επίπεδο. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει μία απόφαση του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

  Κάποιες από τις άδειες που πρέπει να εκδοθούν για μία ανακαίνιση είναι οι εξής: 

  • Άδεια Κατάληψης κοινόχρηστου χώρου
  • Άδεια μικρής κλίμακας
  • Άδεια αλλαγής χρήσης που πλέον συμπεριλαμβάνεται στην μικρής κλίμακας
  • Έκδοση ΠΕΑ και τακτοποιήσεις αυθαιρέτων

  Με την εξωτερική ανακαίνιση σπιτιού εννοούμε όλες εκείνες τις εργασίες που συμβάλλουν στην ανανέωση της κατασκευής, της αισθητικής και της λειτουργικότητας των εξωτερικών χαρακτηριστικών ενός κτιρίου. Ενδεικτικά: εξωτερικό βάψιμο, σοβάδισμα, μονώσεις, αντικατάσταση ή βάψιμο καγκέλων κ.α.

  Στην περίπτωση που η ανακαίνιση πραγματοποιείται σε ένα δωμάτιο, αν και εφόσον οι ανάγκες που καλύπτει αυτό το δωμάτιο (π.χ. μπάνιο) μπορούν να καλυφθούν με κάποιο τρόπο (επίσκεψη σε μπάνιο κοντινού σπιτιού ή ύπαρξη 2ου μπάνιου) κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης τα άτομα μπορούν να μείνουν στο σπίτι. Από την άλλη, στην περίπτωση της ολικής ανακαίνισης το σπίτι δεν καθίσταται βιώσιμο για κάποιο διάστημα, καθώς λαμβάνουν χώρα πολλές εργασίες.

  Στόχος της ενεργειακής αναβάθμισης ενός χώρου είναι η βέλτιστη διατήρηση των θετικών χαρακτηριστικών του, με τον πιο βιώσιμο τρόπο για το περιβάλλον και τον πιο οικονομικό τρόπο για το πορτοφόλι σας. Διαβάστε αναλυτικά εδώ