Υπηρεσίες

Οικονομικές και σύγχρονες προτάσεις
ανακαίνισης

Η ομάδα μας αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων επαγγελματιών στο χώρο της ανακαίνισης, της οικοδόμησης και των υλικών, ώστε να παρέχουμε στον πελάτη μας υπηρεσίες για κάθε τι που προκύπτει

Ανακαίνιση σπιτιού

Η ολική ή τη μερική ανακαίνιση σπιτιού πραγματοποιείται από τα πλήρως εξειδικευμένα συνεργεία μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ανάγκες σας και με σκοπό το καλύτερο κατασκευαστικό αποτέλεσμα. Προτείνουμε οικονομικές και σύγχρονες λύσεις για κάθε κατοικία.

Ανακαίνιση μπάνιου

Η αναδιαμόρφωση και ανανέωση του μπάνιου οφείλει να γίνεται με ιδιαίτερη φροντίδα, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερο σημείο του σπιτιού. Μελετούμε ενδελεχώς το σχεδιασμό, ώστε ο χώρος σας να παραμείνει στεγανοποιημένος και καθαρός για χρόνια.

Ανακαίνιση επαγγελματικού χώρου

Η ανακαίνιση ενός  επαγγελματικού χώρου, είτε πρόκειται για μικρό γραφείο, είτε για μεγάλη εταιρεία πολλών ορόφων απαιτεί λεπτομερή μελέτη και άριστο σχεδιασμό. Οι μόνιμοι συνεργάτες μας αποτελούν μία ομάδα με πολυετή εμπειρία και άριστη τεχνογνωσία σε αυτό.

Ανακαίνιση κουζίνας

Η κουζίνα του σπιτιού με την ανακαίνιση μεταμορφώνεται σε ένα λειτουργικό, άνετο και μοντέρνο μέρος του σπιτιού σας. Σας εγγυόμαστε για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των εργασιών μας στον χρόνο.

Οικοδομικές εργασίες

Συχνά ένα συγκεκριμένο σημείο του χώρου μας μπορεί να χρειάζεται αναπαλαίωση ή συντήρηση. Η μεγάλη ομάδα συνεργατών της εταιρεία μας αναλαμβάνει να λύσει μακροχρόνια το θέμα της φθοράς σε κάθε κρυφό ή εμφανές σημείο.

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ενεργειακά αναβαθμισμένο σπίτι ίσον καλύτερο σπίτι. Ανεβάζουμε το επίπεδο και την αξία της οικίας σας, αναβαθμίζοντάς το ενεργειακά είτε επιλέγοντας κάποιο είδος μόνωσης ή και παροχή φυσικού αερίου, φωτοβολταϊκών και άλλων τεχνολογιών.

Ας δουλέψουμε μαζί!

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και κλείστε ένα ραντεβού

Φροντίζουμετον χώρο σας

Σεβόμαστε απόλυτα τους χώρους που αναλαμβάνουμε να ανακαινίσουμε! Τα προσωπικά σας αντικείμενα μεταφέρονται και αποθηκεύονται με ιδιαίτερη φροντίδα ή τοποθετούνται ειδικά προφυλακτικά υλικά (νάιλον και αεροπλάστ) τα οποία αποτρέπουν την πιθανή φθορά τους.

Ανακαίνιση χώρων - ΕΥΚΤΙΖΕΙΝ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

01

Έρευνα αναγκών

Λεπτομερής μελέτη
της εκάστοτε οικοδομικής περίπτωσης.

02

Σχεδιασμός

Επιλέγουμε τις πιο αποτελεσματικότερες
και καινοτόμες λύσεις για κάθε χώρο.

03

Υλοποίηση

Βλέπουμε μαζί το όραμα της ανακαίνισής σας
να γίνεται πραγματικότητα.
demo-attachment-670-bckfwd-oB1EJLokN3E-unsplash

Δείτε μερικά από τα πρόσφατα έργα μας